Over

Deze website is eigendom van SalesQuest verkooptraining en coaching.

Wat doet SalesQuest voor je?

SalesQuest verzorgt praktische en vooral effectieve (online) verkooptrainingen en presentaties. Daardoor behalen bedrijven en verkopers direct betere verkoopresultaten. De oprichter van SalesQuest – Michel Hoetmer – draagt zijn boodschap uit via publicaties op de SalesQuest website, boeken, in trainingen, presentaties en in (online) vakbladen.

Over SalesQuest

SalesQuest is in 1998 opgericht door Michel Hoetmer. SalesQuest verzorgt acquistie- en verkooptrainingen en coaching. Michel Hoetmer geeft regelmatig presentaties over verkopen en marketing. Kortom SalesQuest helpt verkopers en ondernemers sneller en gemakkelijker nieuwe klanten werven.

Doel

SalesQuest stelt zich ten doel verkopers, ondernemers en zzp-ers via (online) training, coaching, webinars, presentaties en publicaties te helpen sneller en gemakkelijker nieuwe klanten te werven en zodoende winstgevende omzet te behalen.

Visie

De moderne klant wordt overspoeld met reclame en verkoopboodschappen. Meer en harder schreeuwen heeft weining zin. De klant negeert het gewoon. Het gaat er om dat je slim en consequent je boodschap uitdraagt aan een specifiek gekozen doelgroep. Alleen zo kom je als winnaar te voorschijn.

Missie

De (online)trainingen en presentaties van SalesQuest zijn praktisch, ’to the point’, gericht op resultaat en wars van wollige clichétaal. Wij helpen je een unieke invalshoek te vinden, waardoor je direct meer nieuwe klanten werft.